It's Beachy Wave & Curl Season!

It's Beachy Wave & Curl Season!

 

#1: Get a cute summer CUT

Onze Get Curly experts staan voor je klaar om jouw curly cut summer ready te maken! Maak je afspraak eenvoudig via Get Treated op onze website of via deze link Het modernste korte krulkapsel is een ronde vorm die het gezicht zacht omlijst. De randen blijven stomp om de omtrek scherp te houden en de krullen worden in clusters geknipt om de vorm te modelleren. Met een geweldig basiskapsel op zijn plaats wordt het stylen van je krullend haar gemakkelijker deze zomer.

#2: Start met een goede basis!

Om ervoor te zorgen dat je krullend haar klaar is voor de zomermaanden, is het cruciaal om te beginnen met een goede basis. Daarom raden we je aan over te stappen op een shampoo die speciaal is ontwikkeld om krullend haar nieuw leven in te blazen. Zoek een shampoo die sulfaatvrij is en zacht genoeg om indien nodig dagelijks te gebruiken. Dit helpt om je krullen te reinigen, zodat ze zacht, glanzend en gedefinieerd blijven.

Gewone shampoos kunnen essentiële oliën verwijderen en je haar droog en pluizig doen aanvoelen. Maar onze Get Washed is speciaal ontwikkeld met krullend en golvend haar in gedachten. De milde, pH-gebalanceerde shampoo is perfect voor het reinigen van krullend, coily en golvend haar. Het versterkt zwakkere krullen door het bevorderen van natuurlijke cross-links, verzacht het haar en controleert kroezen voor gezond krullend haar. De shampoo is helaas tijdelijk uitverkocht maar schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang binnenkort een update zodra hij weer beschikbaar is!

#3: DIY je eigen sea salt spray

Zeewater en zoutspray veranderen golven in krullen en krullen in strakkere, veerkrachtige exemplaren. Niet aan land gebonden? Maak een zoutspray met dit recept: - Pak jouw gele of paarse Get Fresh spray erbij - Los 1 eetlepel zeezout op in 8 ons warm water - Voeg een paar druppels lavendelolie toe, schud goed en spray op nat of droog haar.

#4: Get Moistured inside & out

Ijskoffie en thee, mixdrankjes, bier of wijn zijn verfrissend maar ook uitdrogend. Drink voor elke niet-waterdrank een koel glas water. Voeg heerlijke schijfjes citroen of komkommer toe voor een verfrissende smaak.

#5: Seal in moisture

Een goed onderdeel van de verzorging van zomerkrullend haar is het insluiten van vocht nadat je je haar hebt gehydrateerd. Onze Get Definition is onze best-seller en dit is een heerlijke stroperige custard gel die het pluis tegen zal gaan, het helpt je haar vocht vast te houden en je krulpatronen te verbeteren. Breng deze Gel aan over je leave-in conditioner om het vocht in te sluiten. Nadat het haar gedroogd is kun je de Get Definition custard voorzichtig loskneden met een haarserum zoals onze Get Softly

Kortom, de verzorging van krullend, coily en golvend haar in de zomer lijkt misschien een hele opgave, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met de juiste zomertips voor haarverzorging, waaronder het gebruik van haarverzorgingsproducten die je lokken voeden en je krullen beschermen tegen schadelijke elementen, kun je je haar nieuw leven inblazen en er gezond en veerkrachtig uit laten zien. Vergeet niet om consequent te zijn met je routine, en je krullen zullen je er dankbaar voor zijn. <3

Back to blog